Cookiebeleid CyberSoulz

Voor onze website gebruiken wij verschillende soorten cookies. Wij vinden het belangrijk dat u zelf controle heeft over uw online privacy. Daarom zijn we duidelijk over welke cookies we gebruiken en waarvoor we ze gebruiken.

1. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat u de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek opgeslagen. Cookies zijn niet schadelijk voor uw computer en kunt u zelf op ieder moment via uw browser verwijderen.

Er bestaan verschillende soorten cookies:

Toestemmingsvrije Cookies

Voor cookies die geen of weinig inbreuk op de privacy maken, is geen toestemming van de bezoeker nodig. Dit zijn vaak cookies die een website beter laten werken.
Voorbeelden hiervan zijn:

  • Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren. Uw persoonsgegevens worden hier niet voor gebruikt.
  • Analytische cookies van derden. Deze cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies worden geplaatst wanneer er gebruik wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics en Hotjar. We slaan hierbij geen persoonsgegevens van u op.

Cookies waarbij toestemming vereist is

Er zijn ook cookies die wel degelijk met toestemming van de bezoeker geplaatst dienen te worden:

  • Tracking cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder u bij een bezoek aan een website waarbij hij eveneens is betrokken. Als u verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven. Voor deze cookies is altijd toestemming vereist.
  • Cookies van derden. Sommige websites staan toe dat andere websites ook cookies kunnen plaatsen op de computer van de gebruiker. Dat soort cookies noemen we cookies van derden (3rd party cookies).
    Hoe gaat dit in zijn werk? Een website geeft een adverteerder (derde partij) toestemming een cookie te plaatsen. Die adverteerder weet dan dat u de eerdergenoemde website hebt bezocht. Het voordeel voor de adverteerder ontstaat als de bezoeker op een andere website komt die ook toestemming heeft gegeven aan dezelfde adverteerder om cookies te plaatsen. De adverteerder kan de cookie van de eerste website dan uitlezen, en op die manier weet de adverteerder dat u beide websites hebt bezocht. Op die manier heeft hij meer informatie dan de betreffende websites los van elkaar.
    Cookies die het ‘volgen’ van mensen mogelijk maken, noemen we tracking cookies.

2. Welke cookies gebruiken wij?

Standaard en bij niet akkoord Bij akkoord
Functionele cookies ja ja
Analytische cookies ja ja
Cookies van derden nee ja

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Functionele cookies

Functionele cookies plaatsen we altijd en zijn nodig om de website goed te laten werken. Deze cookies hebben weinig impact op uw privacy en worden anoniem ingezet. Zo kunnen wij onze online dienstverlening uitvoeren.

Niet-functionele cookies

Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dat zijn niet-functionele cookies, omdat ze niet nodig zijn om de website goed te laten werken.

Pas wanneer u akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden en zorgen ervoor dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Overzicht van de gebruikte cookies

De website van CyberSoulz maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
De functionele en analytische cookies bevatten een (uniek) nummer. CyberSoulz kan deze cookies daarom niet gebruiken om u persoonlijk te herkennen. Ook kunnen cookies niet worden gebruikt om u op andere websites te herkennen. De verzamelde anonieme gegevens worden alleen gebruikt voor verbetering van de website. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Lees per type cookie welke cookies CyberSoulz bijvoorbeeld plaatst:

3. Analytische cookies

Met analytische cookies kunnen we het websitebezoek meten: bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht en naar welke informatie bezoekers zoeken. Zo weten we welke delen van de website populair zijn en hoe we onze website kunnen verbeteren. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden na verzameling anoniem gemaakt.

Met Google Analytics kunnen we de data beter begrijpen. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website. CyberSoulz heeft Google Analytics op de privacy vriendelijke manier ingeregeld, overeenkomstig de “Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics” van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit houdt in dat het laatste cijfer van uw IP-adres is gemaskeerd en gegevensdeling met Google uitstaat. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

De tool Hotjar registreert muisklikken, muisbewegingen en scrollgedrag van bezoekers op onze website. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina’s, de browser die u gebruikt en het gebruikte type apparaat en besturingssysteem. Deze gegevens gebruiken we om de website te verbeteren.

Met analytische cookies verzamelen we onder andere de volgende gegevens:

  • Het aantal bezoekers op onze webpagina’s
  • Hoelang een bezoeker op onze website is
  • Waar bezoekers naar zoeken (zoekopdrachten)
  • Welke pagina’s bezocht worden en hoelang deze worden bezocht
  • Gegevens over uw browser en apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte
  • Hoe u op onze website terecht bent gekomen (bijvoorbeeld via een zoekmachine, rechtstreeks of u op een link in een e-mail hebt geklikt)
  • De snelheid van onze website om uw browser te kunnen meten. Met deze informatie kunnen we mogelijke problemen met de prestaties van onze website op tijd ontdekken en oplossen
  • Het aantal muisklikken en muisbewegingen
  • Waar met de muis op geklikt wordt en wat de muisbewegingen zijn
  • Hoe vaak en naar waar gescrolld wordt

Privacy

Meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, leest u in de privacyverklaring van Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.
Meer informatie over wat Hotjar met de verzamelde gegevens doet, leest u in de privacyverklaring van Hotjar. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.

Wij geven met analytische cookies nooit uw persoonsgegevens (zoals naam, adres, BSN/Rijksregisternummer en telefoonnummer) door aan Google en Hotjar. In onze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

4. Tracking cookies

CyberSoulz plaatst en gebruikt zelf geen tracking cookies. Bij bepaalde onderdelen van de website plaatsen websites van derden mogelijk wel (tracking) cookies. Het gaat dan om handige extra’s, zoals een YouTube-video. Door deze cookies ‘weten’ derden bijvoorbeeld of u bent ingelogd of welke video u heeft bekeken. Voor het plaatsen van deze cookies moet u toestemming geven. CyberSoulz heeft geen invloed op wat deze partijen doen met cookies. U kunt tracking cookies ook weigeren. CyberSoulz blokkeert de cookies dan voor uw bezoek aan onze website.

5. Web storage

CyberSoulz gebruikt HTML5 Web Storage om gegevens op te slaan voor enkele van onze functionele cookies. Dit werkt ongeveer hetzelfde als cookies maar het is veiliger. Web storage is onderverdeeld in session storage en local storage. Bij session storage worden uw gegevens direct verwijderd bij het afsluiten van uw browser. Bij local storage bepaalt u zelf hoe lang de browser de gegevens bewaart. Dit hangt af van de instellingen van uw browser en hoe vaak u uw browser-geschiedenis wist.

6. Cookies aanpassen

U kunt tracking cookies van derden weigeren. Dit doet u door “Functionele cookies – Voorkeuren” en “Analytische cookies” uit te zetten in de pop-up die u ziet als u deze website bezoekt. Of door op deze pagina uw gekozen instellingen aan te passen.

Het kan zijn dat niet alle functies van de website dan werken, zoals video’s bekijken.

Bekijk en wijzig uw cookie-instellingen

7. Cookies blokkeren en verwijderen

U kunt ook via uw browser uw cookies blokkeren. Blokkeert u alle cookies, dan kunnen websites minder goed werken. Daarom kunt u beter alleen de ongewenste cookies selectief uitschakelen via de instellingen van uw browser. Zo blokkeert u meteen ook cookies van andere websites.

Wilt u geen cookies van onze website geplaatst hebben? Kies er dan in onze cookiemelding voor om onze cookies niet te accepteren. Deze melding ziet u als u onze website voor het eerst bezoekt. Heeft u onze cookies eerder geaccepteerd, dan kan u deze verwijderen door hierboven op de knop “Cookievoorkeuren intrekken” te klikken.

8. Websites van derden

Dit cookiebeleid is niet van toepassing

  • Op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor CyberSoulz niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens.
  • Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.

9. Over ons

CyberSoulz is een handelsnaam van De Vylder Online Services
Sint Josephstraat 127
6024 AJ Budel-Dorplein
Nederland
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71360409.

Indien u vragen heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen per e-mail of telefoon:
+31 (0)495/84.26.45
info@cybersoulz.com

10. Wijzigingen

Dit cookiebeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Bij grote wijzigingen zullen wij u daarover informeren via de website. Indien er een wijziging plaatsvind aan cookies waarvoor toestemming nodig is vragen wij u altijd opnieuw om toestemming.

Lees ook:

  • Onze privacyverklaring. Daarin leest u welke rechten u op grond van AVG/GDPR heeft en hoe wij daarmee omgaan.
Cookiebeleid versie 02 juli 2022.
Logo met slogan van CyberSoulz Webdesign en Online Oplossingen

Soulfully made by CyberSoulz
Copyright© 2018-2022, CyberSoulz
All Rights Reserved

Volg ons

CyberSoulz