Bezielde websites

Een website moet er professioneel uitzien, maar zou ook een persoonlijke touch moeten hebben. Een combinatie van functionaliteit en bezieling. Wij zoeken daarin de balans die past bij wat een website wil bereiken.

CyberSoulz team

Wij, Geert en Jorg, vormen het team van CyberSoulz. En we bestaan natuurlijk niet alleen in cyberspace 🙂 .

Geert De Vylder

Geert De Vylder

Webdesigner, front-end developer, SEO, AVG/GDPR, websitebeveiliging, onderhoud websites

Ik heb eigenlijk een passie voor alles wat met het web te maken heeft.

Ik woon met mijn gezin in Noord-Brabant aan de rand van Limburg en dichtbij de grens met België. Ik hou van aanpakken en doorpakken. Als de oplossing is uitgedacht, met zonodig een design, dan is het mooi om de klant snel de eerste resultaten zichtbaar te maken.

Ik heb bij veel verschillende bedrijven gewerkt als programmeur, met name voor webapplicaties. Van daaruit ben ik mij helemaal gaan richten op webdevelopment. Ik heb een brede opleiding in webdesign en ‑development gevolgd om mijn kennis en kunde te staven en uit te breiden.

Ik heb gewerkt met technieken als HTML, CSS, SASS, Bootstrap, JavaScript, jQuery, Angular en PHP, met Content Management Systemen als WordPress, Drupal en Magento en met toolings als Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.

Ik heb eigenlijk een passie voor alles wat met het web te maken heeft. Ik blijf de ontwikkelingen in webtechnologie dan ook op de voet volgen. Zodra je professioneel Webdesigner en Front-end Developer bent houdt het natuurlijk ook nog niet op met leren. Door het lezen van vakliteratuur, het volgen van online tutorials en cursussen blijf ik bij met de ontwikkelingen. Alleen zo kan je je klanten juist blijven adviseren en ondersteunen.

Jorg van der Schaaf

Jorg van der Schaaf

Webdeveloper, content expert, projectmanager

Waarde en kosten moeten in verhouding staan, dat moet je in het oog houden.

Ik woon vlakbij Maastricht, samen met mijn gezin. Hier hebben we toegang tot alles van cultuur tot natuur. Ik werk graag met mensen en hou van diversiteit. En dat is er voldoende.

Mijn achtergrond is IT Projectmanager, Business Analist en (natuurlijk) Webdeveloper. Ik heb o.a. ervaring met e-commerce oplossingen en online strategie.

Ik ben heel praktisch ingesteld en ga vooral voor het realiseren van wat werkelijk nodig is voor de oplossing die we maken. Feitelijk datgene aan de website dat waarde oplevert. Aan een website kan je blijven werken met steeds meer informatie erop of mooiere designs, maar het doel is altijd de gebruikers van de website bedienen. En dat mogelijk maken met minimale effort en tegen acceptabele kosten. Waarde en kosten moeten in verhouding staan, dat moet je in het oog houden.

Ik ben best aardig creatief en vind het leuk om creatief met de content als foto’s en video’s bezig te zijn. We hebben natuurlijk software om die gemakkelijk te bewerken. Soms maak ik ook huisstijlen, logo’s, visitekaartjes en dergelijke.

Ik doe vooral veel voor de content van copywriting, de teksten ‘schrijven’. Veel klanten geven aan dat ze het maken van de teksten voor de website lastig vinden. Ook al willen ze er graag aan werken. Ik help ze daar dan bij in de mate die nodig of gewenst is. Hier wordt vaker hulp bij gevraagd dan men denkt.

Besteed aandacht aan de user experience van je website. De huidige internet gebruiker is allergisch geworden voor slechte user experiences, omdat die ondertussen gewend is geraakt aan prettige interacties met veel andere websites en systemen.

Jakob Nielsen ↑ uit de video hierboven is een geweldige expert in mens-computer interactie. Zijn bijnaam is: king of usability.



Basis website

Met een basis website heb je snel je online uithangbord klaar. Dit kan een zogenaamde one-pager zijn of een website met 5 tot 7 pagina’s.

Na een quickscan voor de inhoud en doel van de website maken we in Ă©Ă©n of enkele korte iteraties uw website en zetten het online. Nadat de website online staat kan u er zelf in optimaliseren en onderhouden. Wij kunnen dat ook voor u doen.



Uitgebreide website

Voor organisaties met veel diensten of informatie zijn vaak grotere websites nodig met veel pagina’s en subpagina’s. Dat vraagt dan om een vooraf wat verder uitgekiend plan.

We doen dan bij voorkeur ook een wat uitgebreidere scan van de inhoud en verschillende doelen voor de website en een online strategie. Maar het is ook mogelijk om gedurende de implementatie het plan samen bij te sturen.



Webshops

Online verkopen met een webshop in WordPress met WooCommerce. Wij maken het voor je vanaf de fundering en begeleiden je tot de eerste bestellingen.

Een webshop opzetten is niet heel moeilijk, alleen veel werk en geregel. Lastiger is om er een succes van te maken. Daar komt je online strategie bij kijken. Het helpt ook om hier vooraf een goed doordacht plan te hebben.



Any website CMS

Wij werken zelf met name  met WordPress. Voor webshops met WordPress plug-ins van WooCommerce. Maar we hebben ook ervaring met andere Content Management Systemen (CMS) zoals Drupal en Magento.

Wij helpen met het uitwerken van een online strategie. Met het uitwerken van een implementatieplan. Met SEO keuzes. En met beveiligingskeuzen voor een website.

j

Content

Content gaat over de teksten, foto’s en video’s op een website. Dat klinkt als de meer simpele materie. In de praktijk valt echter op dat veel mensen het lastig vinden.

We kunnen helpen met content door uw teksten te reviewen en verbeteringen te suggereren. Foto’s kunnen we optimaliseren en als nodig bewerken. Ook meertalige websites zijn voor ons niet vreemd. Wij kunnen u dan helpen bij het vertalen van de teksten.



Advies

Als u het even niet weet of extra advies wilt inwinnen. Wij helpen met inzicht krijgen in keuzes en met keuzes maken. Kunnen we zelf niet helpen, dan vinden wij iemand voor u.

Wij helpen met het uitwerken van een online strategie. Met het uitwerken van een implementatieplan. Met SEO keuzes. En met beveiligingskeuzen voor een website.

Recent werk

Schermafbeelding website Make-Up Artist TatiĂ na Orsini gebouwd door CyberSoulz
Schermafbeelding bovenkant website Klassiek Homeopaat Peter Guinée gebouwd door CyberSoulz
Schermafbeelding website Reha Zona Liftservice gebouwd door CyberSoulz

Verzoeken en inlichtingen
Say hi!

Laat een bericht achter en wij nemen contact met uw op.

* Deze velden zijn verplicht in te vullen.

Privacyverklaring *

Wij houden niet van spam en uw privacy is heel belangrijk voor ons. De gegevens die u hierboven invult worden niet in een database opgeslagen en worden enkel gebruikt voor de nodige communicatie.

Logo zonder schild met slogan van CyberSoulz Webdesign en Online Oplossingen

Soulfully made by CyberSoulz

Copyright© 2018-2024, CyberSoulz
All Rights Reserved

Volg ons

CyberSoulz